Airport Bingo

Win geld online 1001 Winnen

Airport bingo eazegames.com

Win geld met online Airport Bingo Eazegames.com

Eazegames.com win geld

Bij deze online bingo moet je niet denken dan je een gewone bingo speelt. Want dat mag niet gezien een normaal bingospel afhankelijk is van geluk. Nee bij dit bingospel moet je ten eerste heel snel zijn en daarnaast ook handig en slim. Want je krijgt namelijk power-ups die er voor kunnen zorgen dat je extra punten haalt die je naar eigen inzicht inzet.

Speel 2 bingonummers weg en krijg een power-up

Wanneer je twee online nummers juist hebt aangeklikt krijg je een power-up. Deze power-ups kunnen het volgende voor je doen. Je punten verdubbelen als je binnen 15 seconden scoort. Gratis een nummer weg te halen dat je +500 punten oplevert. Of je krijgt een power-up waarmee je twee nummers mag afstempelen voor beide +500 per nummer.

Speel online Eazegames.com spelletjes

Eazegames.com! Speel handige spelletjes win geld

Power-up met verticale en horizontale bingo lijn

Of je kunt zelfs een powerup krijgen waarmee je een volledige horizontale lijn in een keer aanvinkt. Dat je +200 punten oplevert per openstaan cijfer. Deze power-up is er ook voor een verticale lijn. Dan volgt nog een power-up die je snelheid van de nummers die worden gegeven versnelt. Zodat je nog meer punten kunt halen en als laatst. Heb je een Treasure Swipe. Met dit schatkistje kan je een nummer uitkiezen en wanneer deze voorbij komt krijg je maar liefst +3000 punten.

Snel kijken en onthou je bingokaart

Je moet dus heel goed opletten. Want elke twee nummers goed geven een power-up. Die onder de online bingokaart verschijnt. Verzuim jij om daarop te klikken. Gezien deze enkele seconden beschikbaar blijven. Dan kan je deze bonus rondes niet spelen. Ook verdwijnen tijdelijk je aangestreepte nummer wanneer de verticale of horizontale bonusronde valt. Onthoud dus goed waar de meeste cijfers nog open zijn.

Verkeerd klikken kost je bingo punten

Wanneer je verkeerd een nummer aan klikt krijg je minpunten. Zorg dus dat je niet lukraak klikt en echt alleen als het nummer voorbij komt. Het is dus echt een behendigheidsspel en denk niet dat je de originele bingo gaat spelen. Want dan haal je niet veel punten. De meeste punten haal je met de online power-up bonus rondes. Zorg dus dat je er geen een mist.

Voorwaarden: 18+

Win geld Sudoku

Sudoku eazegames.com

Sudoku. Hoe snel los jij een sudoku op en win je de geldpot.

Speel win Geld

Win 21 Treasure

21 Treasure eazegames.com

21 Treasure. Speel jij snel alle kaarten tot een totaal van 21.

Speel win Geld

Win Block Puzzle

Block puzzel  eazegames.com

Block Puzzle. puzzel alle blokstukjes in elkaar en speel rijen weg.

Speel win Geld