1001 Online Winnen

Geld winnen - Prijzen winnen

Auto winnen met een winactie

Win een gratis auto

Wat zijn auto winacties of wie verloot er auto's? Je komt best wel vaak de verloting van een auto mobiel op het internet tegen. Neem alleen al de de verschillende loterijen die vaak een auto weggeven aan deelnemers van een lot. Maar ook gewone prijsvragen hebben soms een auto. Vooral bekende grote winkels en bedrijven zoals Lidl heeft al regelmatig aan auto als hoofdprijs gehad.

Geld winnen met handige spelletjes

Eazegames.com! Speel handige spelletjes win geld

icon Geld Win Spellen en Top Winacties icon

Betrouwbare Spelletjes Uitleg
Online Geld Winnen met Geld Spelletjes Wil je Geld winnen? Kijk hier voor geld spelletjes.
Geld Spelletjes Eazegames.com Win geld met spelletjes op Eazegames.com

Maar ook Scoupy had laatst een Volkswagen te winnen met alleen je kassabon of Viva die een Renault weggaf aan een van de deelneemsters van de VIVA400. Verder is het ook mogelijk dat je een dagje Ferrari of Formule 1 wagen mag besturen of weekje gratis rijden in een auto of huurauto. Of misschien een jaar lang een topmerk voor de deur krijgt. Ook dat zijn superprijzen.

Tip 1 : Kost een auto winnen geld?

Antwoord :
Het winnen van een auto kan geld kosten. Want een auto voor de deur kost ook geld. Soms kun je alles inclusief winnen. Zeker als je de auto maar 1 dag, week of jaar krijgt. Dan zit je vaak ik een soort lease prijsvraag. Maar als je een complete auto wint en je wordt de nieuwe eigenaar.

Dan komt de wegenbelasting en verzekering natuurlijk wel voor je rekening. Dus kijk goed welke autoprijsvraag bij je past. Maar goed als je wint kun je die nog altijd verkopen en dan heb je een hoop centjes. Lees ook het stukje hieronder over kansspelbelasting.


Tip 2 : Waar moet je op letten als je meedoet?

Zorg dat je 18 jaar of ouder bent?

Antwoord :
Natuurlijk moet je minstens 18 jaar zijn en daaronder kun je alleen een trapauto winnen of een step. Soms is het wel mogelijk een rijbewijs te winnen maar ook daar is je leeftijd erg belangrijk. Verder is een rijbewijs wenselijk. Maar niet noodzakelijk. Iedereen mag een auto winnen en iemand anders er in laten rijden.

Autoverzekering is verplicht

Dit hoef je alleen door te geven aan de verzekering of je zet de auto op naam van iemand anders. Let wel op. Die persoon is niet verplicht de auto terug te geven. Of je verkoopt de gewonnen wagen en koopt er iets anders van. Wil je een compleet overzicht van auto winacties. Check dan deze link.

Auto winacties

Tip 3 : Mag ik zelf een merk auto uitzoeken?

Antwoord :
Nee meestal niet. Vaak zijn de merken al gekozen omdat ze door het automerk ter promotie worden aangeboden om het model en merk meer aandacht te geven. Een winactie waar een nieuwe car te winnen is. Is erg populair en staat daar een Volgwagen Up of Toyota Aygo.

Dan krijgt de autofabrikant extra aandacht dat type automobiel. Of de kans groot is dat je er een gaat kopen als je niet wint. Is waarschijnlijk klein. Maar toch worden de win acties met een auto als prijs wel het best onthouden. Dus wie weet adviseer je straks je vrienden wel een bepaald type aan te schaffen.


Tip 4 : Ben ik kansspel belasting verschuldigd?

Antwoord :
Ja zeker. Indien in de voorwaarden staat dat je belasting moet betalen. Dan moet je aftikken met de belastingdienst. Maar dat weten de organisators van winacties ook wel en meestal nemen zij dit voor hun rekening. Want wie zit er nu te wachten op een auto waar je ook nog eens extra kosten van heb.

Totaal 29 procent. Dus daar hebben niet veel mensen iets aan. Stel je kan dit niet betalen. Dan verkoop je de auto voor minder dan die waard is. Dan hou je dus niks over. maar toch lees de voorwaarden. Straks zit je met een gewonnen auto die alleen maar geld kost.