Eazegames.com

Review - 1001 Winnen

Win geld met spelletjes op Eazegames.com

Eazegames.com Review Geld Verdienen

18+

Op Eazegames.com tref je een tal van online spelletjes waarmee je geld kunt winnen. Het verdienmodel is als volgt. Wanneer jij een inzet doet van tussen de €2,- en €6,- heb je de mogelijkheid om geld te winnen. Maar je wint dit geld alleen als jij je tegenstander weet te verslaan. Hiervoor moet je de spelletjes goed beheersen. Wie van jullie het beste is. Pakt de geldprijs die jullie beide in de pot hebben gestopt. Hier gaat enkel een kleine fee vanaf voor de makers van het platform.

Win geld met Eazegames.com spelletjes

Eazegames.com! Speel hier handige spelletjes en win geld

icon Win Geld Spellen icon

Betrouwbare Spelletjes Uitleg
Geld Winnen Online met Casino Spelletjes Speel voor geld? Kijk hier voor geld win spelletjes.

Soorten online spelletjes op Eazegames.com

Eazegames.com heeft 12 spelletjes online staan. Allen met hun eigen vaardigheden en manier van spelen. De een is de ander niet. Maar een ding is duidelijk je hebt voor alle spelletjes je handigheid en slimmigheid nodig. Er zijn spellen waar je razendsnel moet hoofdrekenen en andere spellen heb je een goede oogcoördinatie nodig. Hoe dan ook het gaat erom dat je het spel beheerst en vaardig bent. Ben jij beter dan je medestander dan pak jij de pot en win je geld. Wil je meer weten hieronder staan alle spelletjes beschreven en een review over Eazegames.com

Win Bubble Shooter

Bubble shooter eazegames.com

Bubble shooter. Schiet aaneengesloten balletjes weg met bubbels.

Speel win Geld

Win geld Sudoku

Sudoku eazegames.com

Sudoku. Hoe snel los jij een sudoku op en win je de geldpot.

Speel win Geld

Win Solitair

Solitair eazegames.com

Solitair. Vorm jij het snelst vier stapeltjes met aas speelkaarten.

Speel win Geld

Wie of wat is Eazegames.com?

Antwoord :
In 2016 zijn twee Amsterdamse jonge jongens dit online gaming platform vorm gaan geven. Na goed onderzoek over de wetgeving waar deze spelletjes aan dienen te voldoen. Werden er spelletjes bedacht waarbij je slim, handig en een vaste hand voor moest hebben. In de spelletjes kwam geen geluk om de hoek kijken zoals kans maken op een prijs.

Maar je moest echt een goede spelbeheersing bezitten om de games te kunnen spelen. Hierdoor maakte iedereen evenveel kans afhankelijk van het niveau dat je weet te halen. Toeval kom je niet tegen in dit spel. Zoals dat wel met kansspelen het geval is. Daar speel je mee en win je op basis van geluk. Maar dat is hier niet aan de orde.

Eazegames.com

Win geld met Bingo

Airport Bingo eazegames.com

Airport Bingo. Stempel zo snel als je kan alle bingonummers weg.

Speel win Geld

Win geld Bowling

Bowling eazegames.com

Bowling champion. Krijg jij het rapst alle bowlingbal kegels omver.

Speel win Geld

Win Block Puzzle

Block puzzel  eazegames.com

Block Puzzle. Puzzel alle blokstukjes in elkaar en speel rijen weg.

Speel win Geld

Eazegames app iOS-of Android

Antwoord :
Voor je iPhone of Android telefoontoestel is er ook een app. Deze kun je via de App Store, Galaxy Apps of Google Play downloaden en rechtstreeks op je phone installeren. Ook kan je meteen geld gaan winnen met deze app. Het biedt alles wat de website ook heeft. Zo kan je ook onderweg gamen voor geld of lekker op de bank. Alle features die de desktop biedt zit ook in de app.

Betrouwbare spelletjes sites

Ja de website voldoet aan de Nederlandse wetgeving.Nadat de spelletjes waren doorontwikkeld in 2016 hebben de Amsterdamse boys een spelletjes website voor geld geïntroduceerd. Omdat het gokken element ontbreekt vallen de spelletjes niet onder de kansspelwetgeving. Daar je als speler je kansen kan vergroten door de juiste training en vaak spelen. Iets dat je ook gratis kunt doen. Daarom zijn de spellen legaal en betrouwbaar.

Win geld 9 Ball pool

9 ball pool eazegames.com

9 Ball Pool. Schiet Amerikaanse biljart ballen in de pockets.

Speel win Geld

Win boogschieten

Boogschieten eazegames.com

Boogschieten. Schiet jij het allersnelst in de roos met je pijl.

Speel win Geld

Win 21 Treasure

21 Treasure eazegames.com

21 Treasure. Speel jij snel alle kaarten tot een totaal van 21.

Speel win Geld

Hoe registreer je een Eazegames account?

Antwoord :
Het registreren van een account is vrij eenvoudig. Rechts bovenin klik je op gastaccount en je krijgt een invulscherm te zien. Hier kies je een schermnaam, vult je mailadres in en je kiest een wachtwoord. Opslaan en je bent aangemeld. Het enige dat je nu nog te doen staat is je account bevestigen in het mailtje dat je hebt gehad op het mailadres dat je achter hebt gelaten en de link daarin te klikken. Zodat Eazeagames.com zeker weet dat jij bent wie je bent.

  1. Kies een schermnaam of gebruikersnaam
  2. Vul je mailadres in
  3. Bedenk een wachtwoord
  4. Check je mail en klik op de bevestigingslink
  5. Login en begin met spelen

Eazegames.com speelpunten?

Extra SPEEL Tip : Als je lid wordt krijg je ook gratis Eazecoins van Eazegames.com. Met deze punten kan je duels aangaan en tegen andere spelen. Hiermee kan je punten winnen en verliezen. Voordeel is dat je gratis kunt oefenen, trainen en de games kunt proberen. Je kan geen geld verdienen met de Eazecoins. Deze zijn er puur om je op weg te helpen met de online spelletjes.

Geld storten en voor geld gamen

Maximaal te storten bedrag : Wanneer je een duel voor geld wilt aangaan dien je geld op je account te storten. Het minimum bedrag is 5 euro en het maximale dat je stort is 90 euro. Om je een idee te geven voor 12 euro speel je 10 spelletjes voor de laagste inzet. Dus afhankelijk van wat jij wilt inzetten en hoe vaak je wilt spelen pas je een storting aan. Maar je krijgt ook nog een speelbonus!

Geld storten gaat heel eenvoudig klik op de gele button nadat je bent ingelogd uiteraard. En je ziet een invulscherm. Vul je gegevens in, zeg dat je minimaal 18 bent en kies je bonus. Daarna kom je in een betaalomgeving waar je via iDeal of creditcard Visa en Mastercard geld kan inleggen. Daarna kan je meteen gaan spelen voor geld.

Eazegames.com bonus?

Extra BONUS Tip : Wanneer je lid wordt van Eazegames is dat gratis. Maar leuker is nog dat wanneer je speelgeld stort je een extra bonus krijgt. Vanaf 5 euro tot en met 30 euro word je gestorte bedrag verdubbeld. Hiermee kan je wel geld winnen. Maar alleen het geld dat boven je bonus uitkomt. De bonus zelf kan je niet opnemen. Wie dat probeert wordt zijn bonus ongeldig gemaakt.

Win geld Match3

Match3 eazegames.com

Match3. Speel 3 dezelfde stukken fruit op een rij in dezelfde kleur.

Speel win Geld

Win geld Voetballen

Freekick shooter eazegames.com

Freekick Shooter. Schiet zo snel als je kan rake doelpunten in het doel.

Speel win Geld

Win geld One Tap

One tap eazegames.com

One Tap. Wie klikt er het snelst in het centrum van het midden.

Speel win Geld

Hoe speel je het beste de spelletjes?

Antwoord :
Zoals gezegd heb je dus vaardigheid, snelheid en behendigheid nodig voor de spelletjes. Of je bent een geboren natuurtalent en kan de spellen meteen of je kunt trainen. We raden je aan eerst te trainen en veel te oefenen zodat je de meeste kans hebt om je tegenstander te verslaan. Want jou tegenstander zal ook zeker de spelletjes trainen tot deze denkt de beste te zijn. Daarom oefen. Ook krijg je tips per spel in de mail van Eazegames hoe je een spelletje beter kunt spelen. Neem deze tips ten harte.

Aantal deelnemers

Hoeveel spelers heeft een spel : Wanneer je met je mouse over de speeliconen gaat. Zie je hoeveel deelnemers of hoe populair een spel is. Aan de hand daarvan weet je of je sneller een wedstrijd kan aangaan of niet. Wat echter niet wil zeggen dus dat weinig deelnemers slecht is. Ook hier kan je geduchte tegenstanders vinden.

Spelregels van het spel

Spelregels spelletjes Eazegames

Lees de SPELREGELS : Dit is belangrijk voordat je start. Bij elk spel dat je kiest staan de spelregels boven de mogelijkheden om te spelen. Wanneer je op een spelletje klikt kom je op een inzet overzicht. Waar je kunt spelen voor geld en voor punten. Helemaal bovenaan deze lijst staan de spelregels. Deze zijn voor elk spel weer verschillend dus lees ze goed.

Soorten inzetten in het spel

Vanaf €1 tot €6 per spel : De inzetten die je kunt maken zijn. Ten eerste voor eazecoins maar daar win je geen geld mee. Ten tweede kan je geld inzetten. Je hebt de keuze uit € 1,20, waarmee je €2 wint. Dan volgt er € 2,40 = €4 en € 6,00 = €10.00. Ook kan je voor 1 euro deelnemen aan een toernooi maar dat verderop.

Fee betalen per spel

Je betaald speelfee : Je ziet dus dat in een battle beide inleggen iets hoger zijn als het te winnen bedrag. Dat komt omdat je een deelnamebedrag afdraagt aan de spelletjes bedenkers van Eazegames. Zo verdienen zij hun geld en houden het platform speelbaar. Ook heb je hierdoor gelijke kansen want het maakt de makers niet uit wie er wint als er maar iemand wint. En die wint altijd het bedrag in de prijslijst.

Gelijkwaardige tegenstanders

Heb jij eenmaal je spel gekozen dan zoekt Eazegames er een speler bij. Dit gebeurd op basis van gelijkwaardigheid. Je krijgt er dus nooit een die veel sterker of zwakker is dan jou. Dit om het spel eerlijk te laten verlopen. De waarde van je skills worden dus bijgehouden.


Toernooien

Op Eazegames kan je voor 1 euro deelnemen aan een toernooi. Je mag zo vaak als je wilt meedoen en betaald hier elke keer dan ook 1 euro voor. Wie het toernooi wint kan soms wel 65 euro winnen. Maar je neemt het op tegen behoorlijk wat tegenstanders die ook allemaal denken dat ze goed zijn zo niet beter dan jij. Wanneer je deelneemt. Speel dan zo goed als je kan het spel en haal veel punten in de tijd die daar voor is. Zodat je de meeste kans maakt op nummer 1 te eindigen.

Ranking van Eazegamers

Ranking Eazegamers

Leuke is dat er ook een ranking wordt getoond van Eazegamers die het meest hebben gewonnen. Er zit zelfs een deelneemster tussen die boven €100.000 euro bij een heeft gespeeld. Wij raden je dus aan het niet tegen haar op te nemen want ze zal wel heel erg gekwalificeerd zijn of lang spelen. De ranking loopt uiteen van een Ton op de eerste plaatst tot €35.000 op de achtste plaats. Wanneer je op hun profiel klikt kan je ze uitdagen, berichtje sturen of toevoegen als vriend. Dit kan je trouwens met elk lid doen.


Nederlandse Helpdesk aanwezig?

Ja er is een helpdesk en een FAQ : Er is een grote lijst van veel gestelde vragen. Hier staan de meeste antwoorden hoe iets werkt wel in. Maar kom je er niet uit dan kan je vragen stellen via een formulier. Je ontvangt dan binnen 1 of 2 werkdagen antwoord op wat je wilt weten of je probleem. Heb je problemen dan worden deze adequaat opgelost en Eazegames.com is goed bereikbaar.


Uitbetalen Eazegames.com

Dan is het nog belangrijk te weten hoe je winst of gewonnen geld kan laten uitbetalen. Laten we beginnen met dat je voor elke uitbetaling 1 euro commissie betaald. Dus spaar zoveel mogelijk op en laat uitkeren als je een leuk bedrag hebt.

De uitbetaling vind je "links" bij het mobile icon. Klik daarop en er verschijnt een linker zijwaarts menu. Klik op instellingen en je ziet een kopje "uitbetalen". Klik daarop vul je bankgegevens in en je ontvangt binnen enkele werkdagen je gewonnen geld - 1 euro op je rekening.

Tot Slot

Wanneer je spellen wilt spelen waarbij je eens een keer niet afhankelijk bent van geluk maar van je eigen kundigheid. Dan is dit een leuke spellenwebsite. De games zijn spannend en vragen om uitdaging. Je verveelt je niet snel met deze spelletjes. De bedragen waarom je speelt zijn laag gehouden en je zal niet snel duizenden euro's verspelen zoals nog wel eens gebeurd bij een kansspelaanbieder. Leuke manier om spelletjes te spelen en geld te winnen.