Boogschieten

Win geld online 1001 Winnen

Boogschieten eazegames.com

Win geld met online boogschieten Eazegames.com

Eazegames.com win geld

Archery World tour is een online schietspel dat je met pijl en boog speelt. Je moet met de pijl een bewegende schietschijf proberen te raken in de roos. Ook krijg je nog eens te maken met de weersomstandigheden want de richting van de wind en windkracht bepalen ook het verloop van je pijl. Net zoals in het echt boogschieten. Dat maakt deze online boogschieten ook erg realistisch.

Moeilijkheidsgraad online Archery World tour

Ook hier heb je een behoorlijke vaste hand nodig. Naast dat je moet inschatten welke invloed de windrichting zal hebben op de pijl. Verder gaat de schietschijf nog eens van links naar rechts en dat schuin op en neer. Nee dit is geen gemakkelijk spel en je zal dan ook flink moeten trainen wil je dit dus beheersen. Net zoals in reallife waarin de boogschieten ook oefent tot je de vaardigheid bezit.

Speel online Eazegames.com spelletjes

Eazegames.com! Speel handige spelletjes win geld

Haal minimaal een online bronzen medaille

Links bovenin het spel zie je hoeveel punten je nodig hebt voor een gouden, zilveren of bronzen medaille. De laatste heb je dus minimaal nodig om naar de volgende ronde te gaan. Hoe meer rondes je haalt hoe hoger je punten. Mits jij in de roos schiet. Voor de andere gekleurde banden krijg je ook punten. Maar die zijn lager. Elke kleur vertegenwoordigd een punt. Hoe verder jij van de roos af zit hoe lager dus de punten zijn.

Voorwaarden: 18+

Win Solitair

Solitair eazegames.com

Solitair. Vorm jij het snelst vier stapeltjes met aas speelkaarten.

Speel win Geld

Win 21 Treasure

21 Treasure eazegames.com

21 Treasure. Speel jij snel alle kaarten tot een totaal van 21.

Speel win Geld

Win geld Voetballen

Freekick shooter eazegames.com

Freekick Shooter. Schiet zo snel als je kan rake doelpunten in het doel.

Speel win Geld